Ankara Oran konut projeleri!
Ankara Oran konut projeleri listesini sizler için derledik. Markalı konut projelerinin yer aldığı Ankara Oran ev projeleri çalışmaları devam ediyor.

TÜİK tarafından yayınlanan Eylül 2018 konut satış istatistiklerine göre bir önceki yılın aynı ayına göre Türkiye'de %9,2 bir azalışla gözlemlenerek toplam satış 127 bin 327 oldu. Ankara ise %8,9 pay ve 11 bin 368 konut satışı ile İstanbul'dan sonra ikinci sıraya yerleşti.

İşte Ankara Oran konut projeleri listesi;

​Sinpaş Altınoran
1+1'den 6,5+1'e kadar daire seçeneklerinin bulunduğu proje Türkiye'nin en büyük temalı projesi olarak yükseliyor. Birçok sosyal yaşam alanına sahip olan projede daireler 62 ila 294 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor. Zengin sosyal alanlara sahip olan projede açık otopark, açık yüzme havuzu, AVM, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, göl, gölet, kafe, apalı otopark, kapalı yüzme havuzu, kreş, market, sauna, SPA, Türk hamamı, voleybol sahası ve yürüyüş parkuru bulunuyor. Sinpaş Altınoran nerede? Lokasyonu için tıklayınız

Eymir Panorama
Çankaya Oran’da yer alan Eymir Panorama etabında Marina Meydanı, Aşıklar Köprüsü, Deniz Feneri ve Su Sediri bulunuyor. Sinpaş Yapı imzası taşıyan Eymir Panorama sakinleri her mevsim başkente doğal güzellikleriyle kartpostalları aratmayan muhteşem manzarasıyla eşlik eden Eymir Gölü’nün huzurunu yaşarken, yelkenden kayağa, kumsal keyfinden teleferikle gezintiye kadar Marina Ankara’nın tüm benzersiz sosyal donatılarından da faydalanacaklar. Şelaleleri, kumsalları, Tropik Adası, deniz feneri, çocuklar için su kaydırağı, sis koyu, suyun üzerinden uzanan ahşap köprü ve gölüyle öne çıkan Kanyon bölgesi de projenin diğer ayrıcalıklı yaşam alanları olarak göze çarpıyor. Eymir Panorama lokasyonu için tıklayınız.

Ankara Oran konut projeleri detaylarını sizler için derledik. Ankara konut projeleri Oran ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181