Ankara Oran yeni konut projeleri 2019!
Yeni bir konut arayışında olanların merak ettiği Ankara Oran yeni konut projeleri 2019 listesini sizler için derledik. 

TÜİK tarafından yayınlanan Eylül 2019 konut satış istatistiklerine göre bir önceki yılın aynı ayına göre Türkiye'de %15,4 bir artış gözlemlenerek toplam satış 146 bin 903 oldu. Ankara ise %10,1 pay ve 8 bin 830 konut satışı ile İstanbul'dan sonra ikinci sıraya yerleşti. Markalı konut projelerinin yer aldığı Ankara Oran ev projeleri 2019 çalışmaları devam ediyor.

İşte Ankara Oran yeni konut projeleri 2019 listesi;

Sinpaş Yalı Vadi
Marina Ankara projesinin yeni etabı olan Sinpaş Yalı Vadi projesi Sinpaş tarafından hayata geçiriliyor. 122 daireden oluşan Sinpaş Yalı Vadi daire seçenekleri 3+1 daireler net 120 metrekare olarak tasarlanırken, 4+1 daireler net 150 metrekare olarak tasarlanıyor. Sinpaş Yalı Vadi detayları için tıklayınız.

​Sinpaş Altınoran
1+1'den 6,5+1'e kadar daire seçeneklerinin bulunduğu proje Türkiye'nin en büyük temalı projesi olarak yükseliyor. Birçok sosyal yaşam alanına sahip olan projede daireler 62 ila 294 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor. Sinpaş Altınoran detayları için tıklayınız

Ankara Oran yeni konut projeleri 2019 detaylarını sizler için derledik. Ankara oran konut projeleri 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181