Ankara Sincan inşaat projeleri!
Ankara Sincan inşaat projeleri listesini sizler için derledik. TÜİK tarafından yayınlanan Eylül 2018 konut satış istatistiklerine göre bir önceki yılın aynı ayına göre Türkiye'de %9,2 bir azalışla gözlemlenerek toplam satış 127 bin 327 oldu. Ankara ise %8,9 pay ve 11 bin 368 konut satışı ile İstanbul'dan sonra ikinci sıraya yerleşti.

Kentsel dönüşüm projeleri ile dikkat çeken Sincan ev projeleri çalışmaları devam ediyor. Ankara'nın ilçeleri arasında yer alan Sincan konut projeleri için çalışmalar hızla devam ediyor.

İşte Ankara Sincan inşaat projeleri listesi;

​Şehri Yaren Ankara
4+1 dairelerin bulunduğu Şehri Yaren Ankara projesinde 22 adet villa yer alıyor. Ankara Sincan'da 21 metrekare yeşil alan ve otoparka ayrılan proje Özyön İnşaat imzası ile hayata geçirilecek. 332 adet konuttan oluşan Şehri Yaren Ankara projesinde daireler 190 metrekare olarak tasarlanıyor. 5 blok olarak tasarlanan proje lokasyonu ile dikkat çekiyor. Şehri Yaren Ankara teslim tarihi ve fiyatları tıklayınız.

Resital Yenikent
Toplam 238 konuttan oluşan Resital Yenikent Sincan projesinde 22 ticari alan da yer alıyor. Resital Yenikent Sincan projesinde led aydınlatma sistemli modern süs havuzu , dinlenme kamelyaları ve oturma bankları, çok amaçlı spor sahası, meydanda paten pisti, açık egzersiz alanı, çocuk parkı, açık otoparklar, otomatik sulama çim alanları ve açık gezinti alanları bulunuyor. Resital Yenikent Sincan nerede? Lokasyonu için Tıklayınız.

Polsan Prestij Konutları
​2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunan Polsan Prestij Konutları'nda dairelerin büyüklükleri 114 metrekare ila 190 metrekare arasında değişiyor. Akoğlu Danışmanlık ve Salihoğulları İnşaat tarafından hayata geçirilen Polsan Prestij Konutları projesinde bloklar 15 ve 16 katlı olarak tasarlanıyor. 29 bin metrekare oto park dâhil münferit yeşil alan bulunan Polsan Prestij Konutları 459 daireden oluşuyor. Polsan Prestij Konutları teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

Ankara Sincan inşaat projeleri listesini sizler için derledik. Ankara Sincan konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181