Ankara Söğütözü konut projeleri!
Ankara Söğütözü'nde ikamet eden vatandaşlar tarafından merak edilen Ankara Söğütözü konut projeleri listesini sizler için derledik.

Ankara'nın Çankaya ilçesini bağlı olan Söğütözü semti firmaların konut projeleri üretmek için tercih ettiği yerler arasında geliyor. Yatırımcıların da ilgisini çeken semtte konut projeleri hızla yükselmeye devam ediyor. Bizde sizler için Söğütözü konut projeleri detaylarını listeledik.

İşte Ankara Söğütözü konut projeleri listesi;

YDA Center 
Ankara Çankaya'da yükselen YDA Center Söğütözü projesi konumu ile dikkat çekiyor. 27 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilen projede ofislerin büyüklükleri 57 ila 8000 metrekare arasında değişim gösteriyor. YDA Center lokasyon için tıklayınız.

YDA Söğütözü 
110.000 metrekare alanda 438 ofisin yer aldığı YDA İnşaat Söğütözü projesi içerisinde süpermarket, spor ve SPA merkezi ve yaklaşık 2.500 metrekare toplam alana sahip restoran ve cafelerden oluşan ticari alanlar yer alıyor. YDA Söğütözü lokasyon için tıklayınız.

Ankara Söğütözü konut projeleri listesini sizler için derledik. Ankara Söğütözü yeni konut projeleri listesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181