Ankara villa konut projeleri!
Ankara villa konut projeleri listesini sizler için araştırdık. Markalı konut projeleri ile dikkat çeken Ankara müstakil konut projeleri çalışmaları ve satışları devam ediyor.

TÜİK tarafından yayınlanan Eylül 2018 konut satış istatistiklerine göre bir önceki yılın aynı ayına göre Türkiye'de %9,2 bir azalışla gözlemlenerek toplam satış 127 bin 327 oldu. Ankara ise %8,9 pay ve 11 bin 368 konut satışı ile İstanbul'dan sonra ikinci sıraya yerleşti.

İşte Ankara villa konut projeleri listesi;

Next Level Çayyolu
3+1'den 7.5+1'e kadar 92 farklı daire seçeneğine sahip olan projede normal dairelerin yanı sıra loft, penthouse ve villa seçenekleri de bulunuyor. 00 milyon lira yatırım bedeli ile yükselen Next Level Çayyolu ​projesinde yürüyüş yolları, piknik alanları, top sahası, açık hava sineması, dinlenme yerleri, spor alanları, yüzme havuzları, oyun yerleri, sosyal buluşma salonları, kafe ve yemek okulu yer alıyor. Next Level Çayyolu ​fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Rinnova İncek
2 katlı 4+1 villalardan oluşan projede villalar 368 metrekare büyüklüğünde planlanıyor. Prokar Yapı imzasıyla inşa edilen projede 33 adet villa bulunuyor. Bir adet hizmetli odasının bulunduğu Rinnova İncek projesinde bahçelerin büyüklükleri 270 ile 425 metrekare arasında değişiyor. Rinnova İncek teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

Terrace Mogan
6+2 ve 8+2 konut seçeneklerinin yer aldığı projede alıcılarına her villa için 4 araçlık kapalı otopark imkanı sunuluyor. 17 villadan oluşan Terrace Mogan Konakları projesinde havuz, fitnes salonu, kış bahçesi, sinema odası, yatak odalarında açık jakuzi, akıllı ev sistemi, sauna, buhar odaları ve Türk hamamı yer alıyor.  Terrace Mogan Konakları fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Ankara villa konut projeleri listesini sizler için derledik. Ankara villa projeleri 2018 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181