Ankara Yaşamkent yeni konut projeleri 2019!
Ankara Yaşamkent yeni konut projeleri 2019 listesini sizler için derledik. Markalı konut projelerinin yer aldığı Yaşamkent ev projeleri çalışmaları devam ediyor. Ankara'nın ilçeleri arasında yer alan Ankara Yaşamkent konut projeleri için çalışmalar hızla devam ediyor.

TÜİK tarafından yayınlanan Nisan 2019 konut satış istatistiklerine göre bir önceki yılın aynı ayına göre Türkiye'de %18,1 bir azalış gözlemlenerek toplam satış 84 bin 403 oldu. Ankara ise %8,9 pay ve 7 bin 519 konut satışı ile İstanbul'dan sonra ikinci sıraya yerleşti.

İşte Yaşamkent konut projeleri Ankara listesi

Relax Yaşamkent
2+1 konutlarıdan oluşan projede toplam 4 blok yer alıyor. Dörtbey İnşaat ve Bcm İnşaat tarafından hayata geçirilen projede konutların büyüklükleri 77 - 78 metrekare arasında değişiyor. 3 konut kulesi ve 1 ticaret bloğundan oluşan projede 423 daire bulunuyor. 14922 metrekare arsa alanına sahip olan Relax Yaşamkent projesinde 455 araçlık açık otopark imkanı bulunuyor. ​Relax Yaşamkent nerede ? Lokasyon için tıklayınız.

Yaşamkent konut projeleri Ankara listesini sizler için derledik. Ankara Yaşamkent konut projeleri 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181