Ankara Yenikent inşaat projeleri!
Ankara Yenikent inşaat projeleri listesini sizler için derledik. TÜİK tarafından yayınlanan Eylül 2018 konut satış istatistiklerine göre bir önceki yılın aynı ayına göre Türkiye'de %9,2 bir azalışla gözlemlenerek toplam satış 127 bin 327 oldu. Ankara ise %8,9 pay ve 11 bin 368 konut satışı ile İstanbul'dan sonra ikinci sıraya yerleşti.

Sincan ilçesine bağlı olan Ankara Yenikent konut projeleri hızla yükselmeye devam ediyor. Sincan kentsel dönüşüm projeleri ile değerine değer katan bölgelerden biri olan Sincan Yenikent projeleri 2018  yatırımcıların da ilgisini çekiyor.

İşte Ankara Yenikent inşaat projeleri listesi

La Viva Yenikent
3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yer aldığı La Viva Yenikent projesinde spordan sanata, çocuk oyun alanlarına, bisiklet ve koşu alanlarına kadar sosyal donatı alanları bulunuyor. 100 adet konuttan oluşan La Viva Yenikent 4 bin 800 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. La Viva Yenikent teslim tarihi için tıklayınız.

Resital Yenikent Sincan
4 blok olarak inşa edilen Resital Yenikent Sincan projesinde 238 konut bulunuyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Resital Yenikent Sincan projesinde 22 dükkan bulunuyor. Resital Yenikent Sincan teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

Yenikent Park Konutları
60 dönüm arsa üzerinde inşa edilen Yenikent Park Konutları projesi 224 adet 3+1 ve 4+1'den oluşuyor. Telimleri gerçekleştirilen Yenikent Park Konutları projesinde spor alanı ve çocuk oyun alanı bulunuyor. Yenikent Park Konutları

Ankara Yenikent inşaat projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181