Atasayanlar 5 Satılık!
Atasayanlar İnşaat imzası ile hayata geçirilen Atasayanlar 5 projesinde Satılık daireler konut alıcılarına sunuluyor.

Bir kooperatif projesi olan Atasayanlar 5 projesi 3 blokta toplam 228 konut bulunuyor. Her katta 4 dairenin bulunduğu Atasayanlar 5 projesi 243 metrekare 4+1 dairelerden oluşuyor. 15 bin 600 metrekare arsa üzerinde inşa edilen Atasayanlar 5 projesinde her dairenin kızartma mutfağı, kış bahçesi, vestiyer odası, çamaşır odası, ebeveyn jakuzi, ankastre sistem mutfak, gömme dolap, hilton banyo, görüntülü diafon, ahşap desenli doğrama, ısıcam, kablo tv-uydu, merkezi sistem ısıtma ve sıcak su, temperli duşakabin ve her odada banyo bulunuyor.

9 bin metrekare yeşil alanın bulunduğu Atasayanlar 5 projesinde havuz, fitness salonu, toplantı salonu, sauna, kapalı otopark, açık otopark, oyun parkı ve yürüyüş yolu yer alıyor.

Atasayanlar 5 satış ofisi için tıklayınız.

Atasayanlar 5 teslim tarih için tıklayınız.

Atasayanlar 5 nerede?

Atasayanlar 5 iletişim!

Adres : Meksika Caddesi No:29/3 Ümitköy / Çanyaka / ANKARA
Telefon: 0 312 217 04 03
Web: atasayanlar.com.tr

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfası.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181