Bekaş Başkent fiyat!
Henüz hiçbir markalı konut projesinin hayata geçirilmediği Çiğdem bölgesinde inşa edilecek olan Bekaş Başkent projesinde daire fiyatları henüz netleşmedi.

30 yıllık tecrübesi ile markalı projeler üretmeye devam eden Bekaş İnşaat imzası ile hayata geçirilecek olan Bekaş Başkent projesi Ankara Çiğdem'de yükselecek. Mahalle konseptinde inşa edilecek Bekaş Başkent projesi merkezden de uzakta kalınmayan bir bölge yer alıyor. Şehrin karmaşasından uzakta bulunan Bekaş Başkent projesi temiz havası ile dikkat çekiyor. 6 blok şeklinde tasarlanan Bekaş Başkent projesi Ankara’nın “altın üçgeni” olarak bilinen bölgede yer alıyor.

Sosyal donatı alanlarına da geniş yer verilen Bekaş Başkent projesinde çocuk parkı, basketbol, voleybol, futbol sahası, yarı olimpik yüzme havuzu, fitness center ve sauna bulunuyor.


Bekaş Başkent iletişim!
Adres: Ehlibeyt Mahallesi Ceyhun Atuf Kansu Caddesi 112 /11 Balgat – ANKARA
Telefon: 444 65 50
Web: www.bekasbaskent.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181