Bekaş İnşaat'tan Ankara'ya 3 yeni proje geliyor!
Genel müdürlüğünü Kayseri'den Ankara'ya taşıyan Bekaş İnşaat A.Ş, burada gerçekleştireceği 3 yeni proje için gün sayıyor, Bekaş İnşaat Genel Müdürü Muzaffer Kahraman, kökleri 1960'lara dayanan şirketin tecrübe ve birikimini Türkiye'nin birçok şehrine taşıyacaklarını söyledi.

KONFORLU BİR YAŞAM
Başkente 2018'de 3 yeni projeyle merhaba diyeceklerini dile getiren Kahraman, daha sonra İzmir, Antalya ve İstanbul'da konut projeleri gerçekleştirerek Bekaş İnşaatı ulusal bir firma haline getireceklerini ifade etti. Ankara'da ilk önce Çankaya'da Çiğdem Mahallesinde sonra Yenimahalle ve Kuzgun'da temel atmayı planladıklarını ifade eden Karahan,"Çiğdem Mahallesinde başladığımız Bekaş Başkent projemizle, müşterilerimizi ODTÜ yolunun yanı başında doğa ile iç içe bir mekânda konforlu bir yaşama davet ediyoruz. Toplamda 70 bin metre kare alanda imalatına başlamış olduğumuz projemiz, kendine has mimarisi ve 20 bin metre kare yeşil alanı ile göz doldurmaktadır" diye konuştu.

2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan 15 katlı 4 blok sitede 377 daire yer alacağını anlatan Karahan, şunları söyledi:

DOĞA VE YEŞİLİN İÇİNDE
"Kullanıcı gereksinimlerine 4+1 ve 5+1 dairelere dönüşebilen fonksiyonel projemizle, Ankara'nın merkezinde lakin şehrin karmaşasından uzakta, yemyeşil doğada müşterilerimizi huzura davet ediyoruz. Birbirinin ışığını kesmeyecek şekilde doğanın yeşilinde ve eşsiz kokusu içinde konumlandırılan ve kapalı havuzundan geniş koşu parkuruna kadar projemizde her türlü sosyal ve yaşam alanlarımız mevcuttur."

Yeni Asır

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181