Bellapais Konutları telefon numarası!
Adını Girne’de Akdeniz’in en güzel köylerinden biri olan Bellapais köyünden alan Bellapais Konutları telefon numarası detaylarını sizler için araştırdık.

Bellapais Konutları telefon numarası bilgisi belli oldu. Bellapais Konutları iletişim bilgisi şu şekilde;
Bellapais Konutları telefon :+90 312 502 8 800

Barış İnşaat tarafından hayata geçirilen Bellapais Ankara projesi 105 bin metrekare inşaat alanı üzerinde konumlandırılıyor. 127 adet 4 ayrı tipte 1+1, 62 adet 4 ayrı tipte 2+1, 99 adet 13 ayrı tipte 3+1, 105 adet 3 ayrı tip 4+1, 40 adet 5+1 dairenin yer aldığı ​incek Bellapais Ankara Konutları projesinde ayrıca kapalı otopark imkanı da alıcılarına sunuluyor.

18 tip daire seçeneğine sahip olan Bellapais incek projesinde dikey bloğunda 3+1, 4+1, 5+1 daireler, yatay bloğunda ise 3+1, 4+1 ve 5+1 teraslı ve bahçe dubleksleri yer alıyor. Ankara Gölbaşı'nda inşa edilen incek BellaPais Konutları projesinde 5 blok yer alıyor.

“İncek'te bir Akdenizli” teması ile hayata geçirilen projede 433 konut bulunuyor. Göletler, yürüyüş alanları, kafeler, köy evleri, çocuk oyun alanları, değirmenler, taş yollar, köy çeşmesi, piknik alanları, tenis kortu, basketbol sahası ve koşu parkuru, kapalı yüzme havuzu, fitness center ve spa merkezi olan sosyal tesislerin yer aldığı projede 3 adet dikey, 2 adet yatay blok yükseliyor.

Bellapais Ankara projesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

İncek BellaPais Konutları nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
İncek BellaPais Konutları teslim tarihi için tıklayınız.
  
Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181