Benevre Beytepe'de Cafe&kütüphane 24 saat açık olacak!
Konseptinde bulundurduğu birçok yaşam alanını ev sahipleriyle buluşturacak olan Benevre Beytepe, şehre ihtiyaç duymadan şehri yaşatacak. Kitap okuma alışkanlığından, müzik tutkusuna kadar her alanı bünyesinde bulunduracak olan proje sayesinde, spor yapmanın ve oyun oynamanın da keyfini yaşayacaksınız. Sunulan bu sosyal alanlar sayesinde, dar vakitlerde hayatın koşuşturmacası içinde rahat bir nefes almak, geniş sosyal alanlarda kaliteli zamanlar geçirmenin mümkün olacağını belirten Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu “Vatandaşlarımıza kaliteli, her anlamda ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir projeyi sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Projemizin bünyesinde bulunan sosyal alanlar sayesinde birçok ayrıcalığı bir çatı altında yaşama fırsatı yaşayacaksınız" dedi.

7/24 kitap okuma imkanı
Cafe&kütüphane, misafir odası, cep sineması, çocuk etüt & oyun merkezi, müzik odası, fitness center gibi alanları Benevre Beytepe sakinleri ile buluşturacak olan proje; birçok detayı da bünyesinde barındırıyor. Projede yer alacak olan cafe &kütüphane salonu sayesinde kitap okumanın ayrıcalığını yaşayacaksınız. Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu “Cafe&kütüphanemiz 24 saat hizmetinizde olacak. Benevre'de yaşayacak olan alıcılarımız yakın lokasyondaki cafelere gitmek yerine bir yandan kahvesini çayını yudumlarken bir yandan da sakin bir çalışma ortamından yararlanma imkanına sahip olacak. Bunun yanı sıra çalışmaktan yorulan ve film izleyerek bu yorgunluğunu atmak isteyen sakinlerimize de cep sinema salonu sayesine keyifli bir gün geçirme imkanı sunuyor olacağız. Sevdikleriniz ve aileniz ile dilediğiniz filmi, dilediğiniz saatte izleme imkanı Benevre'de sizleri bekliyor olacak" dedi.

Müzik, dans ve eğlence tek çatıda
Sundukları imkanlarla en güvenilir konut projesi olarak isimlerinden söz ettirmeyi amaçladıklarını ve şehre ihtiyaç duymadan şehri yaşamayı vadettiklerini belirten Türkoğlu “ İnsanlar artık bütün özellikleri bünyesinde bulunduran konutlara yöneliyor. Biz de vatandaşlarımızın günümüz ihtiyaçlarına cevap verebilmek adına bütün özellikleri Benevre Beytepe bünyesinde barındırmayı amaçladık. Profesyonel stüdyo ekipmanlarının yer aldığı ve üst düzey ses yalıtımının uygulandığı müzik odası ile Benevre sakinleri enstrümanlara ulaşmanın keyfini yaşarken, karaoke partileri ile de eğlenceli ve bol müzikli günler yaşayacak. Bu ayrıcalıkların yanı sıra oyun alanında da bilardo, dart ve playstation gibi oyunlarla keyifli bir gün yaşamanın ayrıcalığını hissedeceksiniz.”

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181