BESA Grup'tan bir İncek projesi daha: Kent İncek!
Yarım asırdır Ankara'da önemli projelere imza atan BESA Grup'un İncek'teki ikinci projesi Kent İncek'te üye kayıtları devam ediyor. 604 konutluk Kent'ine ek projesinde erkenden yerini almak isteyen Ankaralılar ise ön talep sürecine büyük ilgi gösterdi. BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, "Kent merkezine yakın konumu, bölgede yaşamını sürdürenlerin profilleri ve kaliteli konut projelerine ev sahipliği yapıyor olması İncek'in değerini de artırıyor. Böylesine önemli bir bölgeye Kent İncek projemizle BESA kalitesini getiriyoruz. Yarım asra yakın süredir inşaat sektöründe edindiğimiz tecrübelerimiz ve kalite anlayışımızı, kooperatif kurgusu sayesinde tüm gelir gruplarına ulaştırmak hedefimiz. BESA kalitesini yakından tanıyan Ankaralılar, Kent İncek projemize de ön talep sürecinde büyük ilgi gösterdi" diye konuştu.

Bezci, 7 bloktan oluşacak Kent İncek projesinde farklı konut tiplerinin de yer alacağını kaydederek, "Mogan Gölü manzarasıyla da dikkati çeken projemizde konut sahipleri, özel peyzaj alanları ile doğayla iç içe bir yaşamın keyfini sürerken, sosyal donatı alanlarıyla da günün stresini atabilecek" dedi.

Sabah Ankara Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181