Beytepe Doruk Konut Yapı Kooperatı̇fı̇ Çankaya projesi geliyor!
15 bin 576 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan Beytepe Doruk Konut Yapı Kooperatı̇fı̇ Çankaya projesi geliyor.

Sınırlı Sorumlu Beytepe Doruk Konut Yapı Kooperatı̇fı̇ tarafından hayata geçirilecek olan Beytepe Doruk Konut Yapı Kooperatı̇fı̇ Çankaya projesi 220 adet konuttan oluşuyor. Bahçede 67 araçlık otopark bulunan Beytepe Doruk Konut Yapı Kooperatı̇fı̇ Çankaya projesinde toplam 506 araçlık otopark bulunuyor.

A blokta 112 daire, B blokta 108 dairenin bulunduğu Beytepe Doruk Konut Yapı Kooperatı̇fı̇ Çankaya projesinde A blok için 223 araçlık otopark, B blok için 216 araçlık otopark yer alıyor. 2 blok olarak tasarlanan Beytepe Doruk Konut Yapı Kooperatı̇fı̇ Çankaya projesinde A blok 28 katlı ve B lokta 27 katlı olarak tasarlanıyor.

Beytepe Doruk Konut Yapı Kooperatı̇fı̇ Çankaya projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

Beytepe Doruk Konut Yapı Kooperatı̇fı̇ Çankaya projesi fiyat? Tıklayınız.

Beytepe Doruk Konut Yapı Kooperatı̇fı̇ Çankaya projesi nerede? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181