Bulvar Loft'ta satışa çıkmadan 150 ev satıldı!
AKFEN İnşaat, Loft markalı konut projelerine Ankara'da devam ediyor. İstanbul'da Levent Loft, Ankara'da İncek Loft gibi projeleri hayata geçiren Akfen'in yeni projesi Bulvar Loft, yine İncek'te yer alıyor. Bulvar Loft'ta 822 daire bulunuyor. Daire fiyatlarının 290 bin ile 1 milyon 378 bin TL arasında değiştiği projede, şu ana kadar 150 daire satıldı. Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, kuruldukları Ankara'da 2 yıl önce markalı konut işine başladıklarını belirterek, "Ankara'ya İncek Loft projesi ile adım attık. Bu projede yaşam başladı. Nisan 2014'te proje başlarken yüzde 32 kâr sözü vermiştik, yüzde 37 kâr fırsatı sağladık. İncek Loft'taki başarımızın ardından ikinci projeyi yapalım dedik. Bu projede de yatırımcımıza minimum yüzde 32 kâr fırsatı sunmak istiyoruz" dedi.

İller Bankası'na bina
Bulvar Loft, İller Bankası'nın 37 bin metrekarelik arsası üzerinde yükselecek. Akfen, hasılat paylaşımı gerçekleşen bu proje kapsamında İller Bankası'nın İstanbul Ataşehir'deki binasını inşa edecek, ayrıca gelirden yüzde 22 pay verecek. Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın'ın verdiği bilgilere göre, proje 6 blokta, 16 farklı daire tipinden oluşacak. Projede 1+1,2+1,3+1, 4+1 ve 5+1 olmak üzere, brüt 66 ile 350 metrekare aralığında değişen konutlar bulunacak. Kasım 2018'de teslimleri yapılması planlanan Bulvar Loft'ta yüzde 15 peşinat ile vade farksız kişiye özel 24 aylık ödeme planlan sunuluyor.

Vatan Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181