Bulvar Loft telefon!
Toplam inşaat alanı 175.000 metrekare olan Bulvar Loft telefon bilgisini sizler için araştırdık.

Bulvar Loft telefon bilgisi belli oldu. Bulvar Loft iletişim bilgisi şu şekilde;
Bulvar Loft telefon : 444 83 38

5 ana grupta, 16 farklı daire tipine sahip olan Bulvar Loft İncek projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daireler yer alıyor. Ankara konut projeleri arasında bulunan Bulvar Loft Ankara İncek projesinde 37.000 metrekare arsa alanı üzerinde dairelerin brüt 66 il 350 metrekare aralığında tasarlanıyor.

Fitness center, kapalı yüzme havuzu, güneşlenme terası, açık satranç, basketbol, boccia sahaları gibi sosyal donatı alanları bulunan, hobi odası, cep sineması, paten pisti, güneş bahçesi, fire pit alanları bulunan Bulvar Loft Ankara projesinde yaklaşık 10 bin metrekarelik ticari alanda konumlandırılan; gurme restoranlar, eczane, kuru temizleme, mağazalar ve banka şubelerinin yer alacağı bir yaşam merkezi de planlanıyor.

Bulvar Loft telefon ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Bulvar Loft fiyat için tıklayınız.
Bulvar Loft satış ofisi için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181