Dikmen Vadisi konut projeleri!
Dikmen Vadisi konut projeleri ile ilgili detayları sizler için araştırdık. Markalı konut projelerinin de yer aldığı Ankara Dikmen konut projeleri için çalışmalar hızla devam ediyor.

TÜİK tarafından yayınlanan Eylül 2018 konut satış istatistiklerine göre bir önceki yılın aynı ayına göre Türkiye'de %9,2 bir azalışla gözlemlenerek toplam satış 127 bin 327 oldu. Ankara ise %8,9 pay ve 11 bin 368 konut satışı ile İstanbul'dan sonra ikinci sıraya yerleşti.

İşte Dikmen Vadisi konut projeleri listesi;

Ege Vadisi
1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinin yer aldığı projede Efes Evleri, Foça Evleri, Datça Evleri, Cunda Evleri, Karşıyaka Rezidans ve Ege Residence blokları bulunuyor. Parklar, bahçeler, spor alanları, trafiğe kapalı oyun ve aktivite meydanları gibi sosyal donatı alanlarının yer aldığı proje Sinpaş GYO imzasıyla İki katlı Ege çarşısına sahip. Ege Vadisi fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Gökyüzü Bahçeleri
45 katlı tek bloktan oluşan Gökyüzü Bahçeleri Ankara projesi Arena Mimarlık imzası ile hayata geçiriliyor. 175 daireden oluşan  Gökyüzü Bahçeleri Ankara projesi kendi elektriğini kendi üretiyor. 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçeneklerinden oluşan Gökyüzü Bahçeleri projesinde dairelerin büyüklükleri 120 metrekare ila 305 metrekare arasında değişiyor. Vadinin en değerli lokasyonunda yer alan projede türk hamamı, sauna, gökyüzü havuzu, fitness, jakuzi, masaj odası ve relax havuzu yer alıyor. Gökyüzü Bahçeleri teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

Code Yıldız
1+1, 2+1 ve 2+1 dublek daire seçenekleri Code Yıldız projesinde dairelerin büyüklükleri 62,90 metrekare ila 137 metrekare arasında değişiyor. Özbek İnşaat imzası ile 14 bin 770 metrekare inşaat alanı üzerinde inşa edilen Code Yıldız projesinde; fuaye alanı, iç avlu / zen bahçesi, misafir yatak odası, toplantı odası, hobby odası, sinema odası, fitness salonu, pilates / yoga stüdyosu, kapalı otopark yer alıyor. Code Yıldız teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

Dikmen Vadisi konut projeleri listesini sizler için derledik. Ankara Dikmen yeni konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181