Dikmen yeni konut projeleri!
Dikmen yeni konut projeleri listesini sizler için araştırdık. Ankara'nın Çankaya ilçesinde yer alan Dikmen bölgesi markalı konut projeleri ile dikkat çekiyor. Projelerin hızla yükseldiği bölgede konut satışları sürüyor.

İşte Dikmen yeni konut projeleri listesi

Next Level Yıldız
74 bin 178 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselecek olan projenin lokasyonu ile dikkat çekmesi bekleniyor. 1 milyar 250 milyon yatırım değerine sahip olacak Next Level Yıldız projesi mimar Brigitte Weber tarafından hazırlanacak. Next Level Yıldız nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Ağaoğlu Ankara Dikmen projesi
Ankara Dikmen Vadisi'nde inşa edilecek olan Ağaoğlu Ankara Dikmen projesinin 1200 konuttan oluşması öngörülüyor. Markalı konut projeleri ile adından sıkça söz ettiren Ağaoğlu imzası taşıyan Ağaoğlu Ankara Dikmen projesinin ruhsatı alındı. Ağaoğlu Ankara Dikmen projesi nerede? Tıklayınız.

Şehirören Kooperatifi Çankaya Dikmen projesi
2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 6+1, 7+1 daire tiplerinin yer alacağı Şehirören Kooperatifi Çankaya Dikmen projesinde 3 bin 268 kişinin yapaması öngörülüyor. 95 milyon TL yatırım beledine sahip olan Şehirören Kooperatifi Çankaya Dikmen projesinde bloklar 39, 38, 36, 35 ve 5 katlı olarak inşa edilecek. Şehirören Kooperatifi Çankaya Dikmen projesi teslim tarihi ve daire fiyatları için Tıklayınız.

Dikmen Vadi Konutları
1.388,38 metrekare otopark alanına sahip olacak olan Dikmen Vadi Konutları projesinde diğer blokların yükseklikleri ise 33 kat, 5 kat, 4 kat, 31 kat, 30 kat, 3 kat ve 29 kat olarak tasarlandı. Lokasyonu ile dikkat çeken Dikmen Vadi Konutları projesi 9 blokta 887 konuttan oluşacak. Dikmen Vadi Konutları nerede? Tıklayınız.

Dikmen yeni konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181