Dünyaca ünlü BellaPais köyü teması Ankara'ya geliyor!
Barış inşaat'ın hayata geçireceği ve KKTC'nin ünlü BellaPais köyünü Başkent'e taşıyacak olan Incek BellaPais Konutları, bugün görücüye çıkacak. Köy hayatının huzur ve güzelliğini/ sunacaklarını söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akyüz, projeyle KKTC'den Ankara'ya turizm köprüsü kuracaklarını da belirtti. Akyüz, "Yalnızca ev değil bir köy sahibi de olun" dedi

Barış İnşaat tarafından hayata geçirilecek ve KKTCnin ünlü BellaPais köyünü Başkent'e taşıyacak İncek bugün görücüye çıkacak. Köy hayatının huzur ve güzelliğini sunacak proje ile KKTC'den Ankara'ya turizm köprüsüde kurulacak.

Türkiye'de ve KKTC'de (Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti) inşaat sektörünün önemli bir aktörü olan Akyüz aüesinin üçüncü kuşağını temsü eden Barış İnşaat, KKTCnin güzelliklerini ve huzurunu Başkent'e taşıyor. "Incek'te bir Akdenizli" temasıyla projelendirüen Incek BellaPais Konutları, bugün yapüacak lansmanla görücüye çıkıyor. Köy hayatmm keyfini ve ayrıcalıklarını büyükşehirde yaşatacak Incek BellaPais, aynı zamanda Ankara ile KKTC arasında turizm köprüsü olacak. Incek'te, mimarisinden peyzajına kadar KKTCnin dünyaca ünlü BellaPais köyünü tüm detayları ile yaşatacak ve tanıtacak olan projenin lansmanına KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu da katüacak. "Yalnızca ev değü bir köy sahibi de olun' mottosuyla lansmana özel fiyatlarla satışa sunulan Incek BellaPais Konutları, üç adada toplam 105 bin metrekare inşaat, 30 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa edüecek. Projenin en önemli özelliklerinden biri de proje alanının neredeyse yarısının sosyal yaşam alanlarına ayrılması.

'TANINMASINI İSTİYORUZ'
Dünyanın dört bir yanından turist akınına uğrayan Bellapais'in (Beylerbeyi) kendüerine ilham kaynağı olduğunu ifade eden Barış inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akyüz, gören herkesin çok etkilendiği bu köyün Türkiye'de de tanınmasını istediklerini söyledi. Akyüz, "Bu hedefle yola çıktık, Kuzey Kıbrıs ve ülkemizden aldığımız destekle emin adımlarla yürüyoruz. Sayın Bakanımızın da tanıtım toplantımıza teşrif ederek bize güç vermesi onur verici" diye konuştu.

HAYALLER GERÇEKLEŞECEK
Bir Akdeniz köyünde yaşamanın büyüksehir insanının hayali olduğunu söyleyen Akyüz, "Harika bir dağ köyü olan Bellapais'te tüm evler yüksek tavanlı ve yüksek kapıdır. Bahçelerinde limon, portakal, mandalina, incir ağaçları vardır; sokakları begonvülerle doludur. Ankara gibi büyük kentlerde yaşayan insanlar için Bellapais gibi bir köyde yaşamak hayal gibi. KKTCnin deniz-güneş turizminden farklı Bellapais gibi doğal ve tarihi güzellikleri üe turizm potansiyeline de dikkat çekiyoruz" dedi.

Lansmana özel fiyat avantajlarıyla satışa sunulan İncek BellaPais; TOKİ Milletvekilleri Konutları'nın yanında, Bahçeşehir Koleji'nin karşısında bulunuyor. 18 farklı tip daire seçeneği sunan proje; üç adet dikey, iki yatay olmak üzere toplam beş bloktan oluşuyor. Tavan yüksekliğinin net 3.20, kapı yüksekliğinin ise net 2.60 metre olması, enerji maliyetini düşüren mimarisi, iklim koşullarına dirençli cephe ve pencereleri, yeşil teraslı ve manzaralı dubleksleri, çevreye duyarlı ve enerji verimliliği yüksek yenilikçi malzeme seçimi; yüksek performanslı su, ısı, ses ve yangın yalıtımı, engelli ve yaşlıların hayatını kolaylaştıran ergonomik tasarımları göze çarpan önemli özelliklerinden.

SÜRDÜRÜLEBİLİR VE SAĞLIKLI BİR HAYAT 
BellaPais Konutları'nda çocuklar; içinde göletler, köy evleri, değirmenler, taş yollar, köy çeşmesi spor ve oyun alanları olan köyde güven içinde oynayacak. Kahveler Kybele Cafe'de içilecek, yürüyüşler çiçeklerle bezeli yollarında yapılacak. Köy çeşmesinin sesi, kuş seslerine karışacak. "Amacımız şehir sıkıcılığından uzak yaşam alanları oluşturmak, Akdeniz'in huzur dolu güzellikleri Ankaraya kazandırmak" diyen Barış İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akyüz, "Toplam 105 bin metrekare inşaat 30 bin metrekare arsa alanı üzerine kurulan İncek BellaPais Konutları'nda 8 bin 500 metrekarelik alanda BellaPais Köyü inşa ediyoruz. Özellikle geleceğimiz olan çocuklar için doğal, sağlıklı, sürdürülebilir yaşam alanları olacak" açıklamasını yaptı.

Posta Ankara Ek gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181