Duru Beytepe Evleri!
47 bin 276 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan ​Duru Beytepe Evleri bilgisini sizler için araştırdık.

2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri bulunan Duru Beytepe Evleri projesi Ankara konum olarak İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında yer alıyor. 484 adet daireden oluşan Duru Beytepe Ankara projesinde dairelerin büyüklükleri 202 metrekare ila 501 metrekare arasında değişiyor. 

Tona Yapı ve Safe İnşaat A.Ş. imzası ile hayata geçirilen Duru Beytepe İncek projesinde çocuk oyun alanları, ağaç ev, güneş meydanı, satranç meydanı, çocuk plajı, su parkuru, adrenalin ve denge parkuru, siesta köşesi, tenis kortu, basketbol sahası, futbol sahası, yürüyüş, koşu ve bisiklet yolları, kapalı yüzme havuzu, masa tenisi salonu, fitness center, Sauna, Buhar Odası, Fin Hamamı, açık hava sineması yer alıyor.

Duru Beytepe Evleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Duru Beytepe teslim tarihi? Tıklayınız.
Duru Beytepe nerede? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181