Etlik yeni konut projeleri!
Etlik yeni konut projeleri listesini sizler için araştırdık. Ankara'nın Keçiören ilçesinde yer alan Etlik bölgesi markalı konut projeleri ile dikkat çekiyor. Projelerin hızla yükseldiği bölgede konut satışları sürüyor.

İşte Etlik yeni konut projeleri listesi

Gamador Bulvar
85 bin metrekare arsa alanına sahip olan projede 245 konut ve 40 ticari alan tasarlanıyor. 2+1 , 3+1 , 4+1 dairelerin planlandığı Gamador Bulvar projesinde kapalı garaj, oyun parkı,spor alanı, güvenlik, tenis kortu ve otopark yer alıyor. Gamador Bulvar fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Ovalife
5 bin metrekarelik ticari alan bulunan Ovalife projesi 156 daire oluşuyor. MZB İnşaat imzası ile hayata geçirilen  Ovalife projesinde 2+1 daireler 130 metrekare, 3+1 daireler 162 metrekare, 4+1 daireler 195 metrekare, 5+1 daireler 223 metrekare, 6+1 daireler 325 metrekare olarak tasarlanıyor. Ovalife projesi teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Seyri Şahane Evleri
7 bin 537 metrekare arsa üzerinde yükselen Seyri Şahane Evleri projesi 144 daireden oluşuyor. 4+1 dairelerden oluşan Seyri Şahane Evleri'nde daire büyüklükleri 235 metrekareden oluşuyor. Seyri Şahane Evleri nerede? Tıklayınız.

Etlik yeni konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181