Evrensel Yaşam Çayyolu iletişim!
71 daireden meydana gelen Evrensel Yaşam Çayyolu iletişim bilgisini sizler için araştırdık.

Ankara Çayyolu’na hakim tepe üzerinde yer alan Evrensel Yaşam Çayyolu iletişim bilgisi belli oldu. Evrensel Yaşam Ankara satış ofisi ve Evrensel Yaşam Ankara iletişim bilgisi şu şekilde; 
Evrensel Yaşam Ankara telefon :(312) 241-2817
Evrensel Yaşam Ankara adres :Konutkent Mah. 2983. Cad Çankaya Ankara

Çevre yoluna yakın konumda bulunan proje lokasyonu ile dikkat çekecek. 18 katlı tek blok olarak inşa edilen Evrensel Yaşam Çayyolu projesinde daireler brüt 219 ila 245, net 219 ila 238 metrekare olarak tasarlanıyor.  

Evrensel Konut Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçirilen Evrensel Yaşam Ankara projesi 5247 metrekare arsa üzerinde yer alıyor. Ayrıca Evrensel Yaşam Ankara projesinde kiler, kış bahçesi, vestiyer odası, çamaşır odası, giyinme odası yer alıyor.  Tamamı 4+1 dairelerden oluşan Evrensel Yaşam Konut Yapı Kooperatifi projesinde daireler 219 ila 245 metrekare büyüklüğünde planlanıyor. 

Evrensel Yaşam Ankara nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
Evrensel Yaşam Ankara teslim tarihi için tıklayınız.
Evrensel Yaşam Ankara fiyat için tıklayınız.

Evrensel Yaşam Çayyolu iletişim !
Web: www.evrenselyasam.com

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181