Eymir Panorama daire fiyatları!
Sinpaş Yapı imzası taşıyan Marina Ankara'nın Eymir Panorama etabında daire fiyatları 330.700 TL ila 466.400 TL arasında değişiyor.

Eymir Panorama etabında Marina Meydanı, Aşıklar Köprüsü, Deniz Feneri ve Su Sediri bulunuyor. Toplam 2 bin 566 konutun yer aldığı Marina Ankara 125 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. ​Çankaya Oran’da yer alan Marina Ankara'nın Eymir Panorama etabında 120 bin metrekarelik bir alanda, bünyesinde açık ve kapalı profesyonel tenis kortları, eğitimlerin verileceği Tenis Kulübü, 4 kilometrelik bisiklet ve koşu parkuru, futbol ve basketbol sahaları ve Sports International ile sporla iç içe bir hayat sunuluyor.

Marina Ankara’da yelkenden küreğe, snowboard’dan kayağa, futboldan basketbola, tenisten buz patenine, koşudan bisiklete, tırmanıştan yüzmeye ve çeşitli konseptlerdeki çocuk oyun alanlarına kadar birçok spor olanağı alıcılarına sunuluyor. Şelaleleri, kumsalları, Tropik Adası, deniz feneri, çocuklar için su kaydırağı, sis koyu, suyun üzerinden uzanan ahşap köprü ve gölüyle öne çıkan Kanyon bölgesi de projenin diğer ayrıcalıklı yaşam alanları olarak göze çarpıyor. Eymir Panorama sakinleri Eymir Gölü’nün huzurunu yaşarken, yelkenden kayağa, kumsal keyfinden teleferikle gezintiye kadar Marina Ankara’nın tüm benzersiz sosyal donatılarından da faydalanabiliyor.

Eymir Panorama nerede?

Eymir Panorama ne zaman teslim?

Eymir Panorama iletişim!
Adres: Adres: Turan Güneş Bulvarı, Galip Erdem Caddesi (M.S.B. Lojmanları arkası) Oran - Çankaya / Ankara
Telefon: 444 19 74
Web: www.eymirpanorama.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181