Gamador Bulvar harita!
2+1 , 3+1 , 4+1 dairelerin yer aldığı Gamador Bulvar harita bilgisini sizler için araştırdık.

Gamador Bulvar harita bilgisi şu şekilde; Ankara'da Ovakent mevkiinde Yozgat Bulvarı üzerinde konumlanan Gamador Bulvar lokasyon olarak Çevreyolu'na 2 dakika, Kızılay'a 10 dakika, Ostim Sanayi Sitesi'ne 10 dakika, İvedik Organize Sanayi Sitesi'ne 10 dakika, Antares Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ne 4 dakika, Forum Ankara Outlet'a 1 dakika, Bauhaus Etlik'e 1 dakika, Esenboğa Havalimanı'na 20 dakika, Ankara Şehir Hastanesi'ne 4 dakika, Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 4 dakika mesafede yer alıyor.

Gamador Bulvar konum için tıklayınız.

Daire büyüklüklerinin 107 ila 187 metrekare arasında değişim gösterdiği projede 245 konut ve 40 ticari alan yer alıyor. Ankara Etlik'te 85 bin metrekare arsa alanı konumlanan projede 2+1 daireler 107,20 metrekare, 3+1 daireler 139,40 metrekare ile 150,43 metrekare, 4+1 daireler 187 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor. Gamador İnşaat imzası ile inşa edilen projede ayrıca kapalı garaj, oyun parkı,spor alanı, güvenlik, tenis kortu ve  otopark gibi imaknlar bulunuyor.

Gamador Bulvar lokasyon detaylarını sizler için derledik. Gamador Bulvar nerede ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Gamador Bulvar teslim tarihi için tıklayınız.
 
Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181