Gölde Luxe Konutları'ndan ev almanın tam zamanı!
Evlenecek çiftler ve evlerini yenilemek isteyenler için ev almanın tam zamanı olduğunu söyleyen Ata Yıldız Grup Proje Müdürü Nalan Başarı, yaz aylarında düğün yapmayı planlayan çiftlerin konut projelerine olan talebi artırdığına dikkat çekti. İnşaat firmalarının düğün sezonunun açılmasıyla birlikte ev sahibi olmak isteyenler için kampanyalarını hız verdiğini belirten Nalan Başarı, Ata Yıldız Grup'un son projelerinden biri olan Gölde Luxe konutlarını yüzde 1 KDV avantajı ile satışa sunduklarını sözlerine ekledi. Eryaman'da bulunan Gölde Luxe konutlar hakkında bilgi veren Başarı, şöyle konuştu:

"Gölde Luxe konutları konutları, Göksu Gölü'ne yürüme mesafesinde bulunuyor. Doğa ve şehir hayatı sevenlerin ortak noktası. Kaliteyi ön planda tutarak geniş bir kitleye hitap eden şirketimiz, hayata geçirdiği projelerle nitelikli yaşam alanları inşa ederken Ankara'nın kentsel dönüşümüne de katkıda bulunuyor. Projede fitness, sauna, çocuk kulübü, bahçe ve çocuk alanı, gazebo, teknik servis hizmeti, açık otopark, Fin hamamı ve birçok donatı alanları bulunuyor. Bu eşsiz avantajlardan faydalanmak isteyen tüm tüketicilerin Gölde Luxe konutlarındaki son daire avantajlarından yararlanmalarını öneriyorum."

Posta Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181