Gölde Luxe'te son daireler satılıyor!
Ankara'nın en hızlı gelişen akslarından biri olan İstanbul Yolu'nda konut projeleri birbiri ardma yükselirken sosyal donatılar tüketiciyi cezbediyor. Ata Yıldız İnşaat Proje Müdürü Nalan Başarı, Ankaralıların yıl boyu tatil tadında yaşayacakları projeleri tercih ettiğini ifade etti. Sosyal donatılı konut projelerin yoğunlukla İstanbul Yolu ve çevresinde inşa edildiğini belirten Başarı, bölgenin şehrin karmaşasından uzak, aynı zamanda merkeze ulaşımı kolay olduğunu söyledi. Ata Yıldız İnşaat'ın güncel projesi Gölde Luxe ile Ankaralıların taleplerine cevap verdiklerini ifade eden Başarı, proje özelliklerinden şöyle bahsetti:

DAHA FAZLA YEŞİL ALAN
"Gölde Luxe'te yüzde 80'lik bölümü yeşil alana ayırdık. Modern, huzurlu ve konforlu bir yapı oluşturduk. Projemizde, 1+1'den 4+1'e varan seçeneklerle tüm aile tiplerine hitap ediyoruz. Ev sahibi adaylarının yüzde 1 KDV avantajıyla oturuma başlayabileceği projedeki son daireleri ev sahibi olmak isteyenler kaçırmamalı. Tüketicileri kira öder gibi ev sahibi yapıyoruz. Gölde Luxe, Göksu Gölü ve AVM'ye yürüme mesafesinde. Metroya 500 metre uzaklıkta ve çevre yoluna 2 dakikada ulaşılabiliyor. 7/24 güvenlik hizmeti bulunan projemizde sauna, buhar odası, fitness ve teknik servis hizmeti ile otel konforunu şehrin kalbinde inşa ettik."

Hürriyet Ek Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181