İncek BellaPais Konutları nerede? İşte lokasyonu...
3 adet dikey, 2 adet yatay bloğun inşa edildiği İncek BellaPais Konutları nerede sorusunun yanıtı belli oldu.

30 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan projenin dikey bloğunda 3+1, 4+1, 5+1 daireler, yatay bloğunda ise 3+1, 4+1 ve 5+1 teraslı ve bahçe dubleksler bulunuyor. Toplam 433 daireden oluşan İncek BellaPais Konutları nerede sorusunun detaylı yanıtı; Alacaatlı Mahallesi 3630. Cadde No: 6/1 İncek/ANKARA

“İncek'te bir Akdenizli” teması ile hayata geçirilen projede 127 adet 4 ayrı tipte 1+1, 62 adet 4 ayrı tipte 2+1, 99 adet 13 ayrı tipte 3+1, 105 adet 3 ayrı tip 4+1, 40 adet 5+1 olamak üzere 3 ayrı adada toplam 433 adet daire yer alıyor. Barış İnşaat tarafından konumlandırılan projede 105 bin metrekare inşaat alanı bulunuyor. 18 tip daire seçeneğine sahip olan projede göletler, yürüyüş alanları, kafeler, köy evleri, çocuk oyun alanları, değirmenler, taş yollar, köy çeşmesi, piknik alanları, tenis kortu, basketbol sahası ve koşu parkuru, kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark, fitness center ve spa merkezi olan sosyal tesisler planlanıyor. Adını Girne’de Akdeniz’in en güzel köylerinden biri olan Bellapais köyünden alan İncek BellaPais Konutları projesinde rezidanslar 2 blokta yer alıyor. 

İncek BellaPais Konutları nerede sorusu ile ilgili tüm detaylara ve gelişmelere EmlakSayfasi.com.tr üzerinden ulaşabilirsiniz.

İncek BellaPais Konutları teslim tarihi için tıklayınız.
 
İncek BellaPais Konutları fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181