İncek Blue'da avantajlı fırsat ve ödeme koşulları!

Temalı konut projelerinin Ankara’daki ilk örneği olarak Sinpaş GYO’nun geliştirdiği İncek Life projesinin en mavi etabı İncek Blue, dengeli bir yaşam konseptiyle öne çıkıyor. Kış bahçeleri, Zen Kulübü, devasa açık havuzu ve plajı, çarşısı, çocuklara özel dev oyun parkı, peyzajı ve ev tipleriyle Ankara’da birçok ilki barındıran projede, 225 daire yer alıyor.

İncek Blue’ya komşu dev yeşil alan, doğanın ortasında eşsiz bir manzara sahip
İncek Blue, bir yanda Ankara’nın ilk kumsallı yüzme havuzunun mavisine, diğer yanda yemyeşil merkez park manzarasıyla İncek Life’ın peyzajına bakarken, aynı zamanda kesintisiz bir şehir manzarasına da hakim bir konumda bulunuyor. İncek Blue’nun yanı başında piknik ve barbekü alanı, tenis kortu, koşu/bisiklet, yürüyüş parkurları ve yoga-pilates alanlarıyla da ailelere keyifli zaman geçirebilme imkanı sunuluyor.

İncek Blue’da Zen konseptiyle tasarlanmış yeni sosyal donatılar

İncek Blue; stresten uzak, dengeli, kaliteli ve sağlıklı bir yaşamın Ankara’daki adresi olan İncek Life’ın sosyal yaşamına, Zen Kulübü ve diğer donatılarıyla yeni değerler katıyor. Zen Kulubü bünyesinde, Zen konsepti ile tasarlanmış, özel kapalı yüzme havuzu, güneşlenme terası, yine Zen konseptli spa ve wellness alanları ile buhar odaları, saunalar ve fitness salonu da yer alıyor. Bu alanın çatısı, İncek Life’ın yeşil ile maviyi buluşturan temasından esinle yeşil çatı olarak tasarlandı ve açılır kapanır, içeriye doğru doğal ışık alabilen bir yapı geliştirildi.

İncek Blue projesinde, Zen Kulübü’nün yanı sıra, siteden ayrılmadan günlük ihtiyaçların karşılanabileceği alışveriş alanları, 7/24 resepsiyon hizmeti, güvenlik, çocuklar için Kulüp Evi gibi sosyal olanaklar da mevcut.

İncek Blue’da çocuklar için her şey düşünüldü
İncek Life sosyal donatıları içinde yer alan gezinti göleti, golf sahası, basketbol sahası ve tenis kortu, konser ve etkinlikler için hazırlanan Adrenalin Arena, ağaç evler, uçurtmalı yeşil meydan, macera parkı, çocuk oyun alanları ve çocuk kulübü gibi olanaklardan İncek Blue sakinleri de yararlanabilecek.

Projeye yürüme mesafesinde; Bahçeşehir Koleji
Sinpaş GYO, Türkiye’nin güvenilir ve prestijli markalarıyla işbirliğini İncek projesi kapsamında da sürdürüyor. Eğitim kalitesi ve uzman kadrosuyla Türkiye’nin en büyük eğitim kurumlarından biri olan Bahçeşehir Koleji, anaokulu ve ilköğretim okullarıyla İncek Life’ın yanı başında yer alıyor.

Bahçeşehir Koleji’nin yanı sıra, Ankara’nın önemli diğer eğitim kurumları da Sinpaş GYO’nun projesine çok yakın. Eskişehir yolu, Konya yolu ve Çevreyolu gibi en önemli ulaşım güzergâhlarına yakınlığı ile çok değerli bir konuma sahip olan İncek projesi, Atılım Üniversitesi'ne 3 dakika, Bilkent Üniversitesi ve TED Ankara Koleji’ne 10 dakika mesafede yer alıyor.

Kasım ayına özel cazip ödeme seçenekleri
Geniş ve ferah balkonlarıyla muhteşem bir manzara sunan İncek Blue’nun 2016 yılında teslim edilecek 1+1, 2+1 ve 3+1 daireleri çok avantajlı fiyat ve ödeme koşullarıyla Kasım ayı boyunca satışa sunuluyor.

İncek Blue İletişim!
Telefon: 444 1 440
Web: 
inceklife.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181