İncek Loft'ta yaşam başladı!
Akfen Danışmanlık ve Proje Geliştirme A.Ş Genel Müdürü Barış Barçak ve Akfen İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Volkan Oktar’ın katılımlarıyla projenin ilk anahtarı teslim edildi.

Yaklaşık iki yıllık yoğun bir çalışma sürecinin ardından İncek Loft projesini hayata geçirmekten mutluluk duyduklarını belirten Akfen Danışmanlık ve Proje Geliştirme A.Ş Genel Müdürü Barış Barçak “Verimli bir çalışma sürecinin ardından Ankara’daki ilk projemiz olan İncek Loft’u zamanında teslim ediyor olmak bizim için çok kıymetli. Teslim sürecinin 3 etapta tamamlanacağı projemizde Nisan ayından başlayarak, Haziran ve Eylül sonunda kat maliklerine dairelerini teslim etmiş olacağız. Yeşil peyzaj, gezinti ve rekreasyon alanları ile binaların birbirine bağlandığı kent yapılanmasının doğayla bir arada ele alındığı İncek Loft, geleneksel semt anlayışını modern çizgilerle buluşturdu. Öyle inanıyorum ki, İncek Loft sakinleri burada yaşamaya başladıkları ilk günden itibaren ne kadar doğru bir karar verdiklerini bir kez daha anlamış olacaklar” diye konuştu.

Akfen İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Volkan Oktar’ ise ‘’İncek Loft Türkiye’nin önde gelen mimar ve mühendislerinin tasarladığı özel bir projedir. 2000 kişiye varan çalışanımız ile gece gündüz çalışarak yaklaşık 300.000 m2 inşaat alanına sahip olan projemizi 2 yıl gibi kısa bir sürede bitirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.’’ açıklamasını yaptı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181