İnciyaka Mamak adres!
Ender İnşaat imzası ile hayata geçirilen İnciyaka Mamak adres detaylarını sizler için araştırdık.

İnciyaka Mamak adres detayları şu şekilde; Cengizhan Mah. Sultan Fatih Cad. No:18 Mamak / ANKARA
İnciyaka Mamak telefon numarası: 0312 391 2 391

Ankara Mamak'ta hayata geçirilen 29 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen İnciyaka Ankara projesinde daireler 3,5+1 ve 4,5+1 seçenekleri ile tasarlanıyor. projede asma katlı cadde mağazaları bulunuyor. Toplam 276 konuttan oluşan proje Mamak konut projeleri arasında yer alıyor.

200 milyon TL’lik yatırım bedeline sahip olan İnciyaka Ankara projesinde 3,5+1 daireler 163 metrekare, 4,5+1 daireler ise 180 metrekare olarak tasarlanıyor. Tüm dairelerinde 10 metrekare büyüklüğünde yemek odasının bulunduğu projede 23 adet ticari ünite yer alıyor

İnciyaka Ankara teslim tarihi? Tıklayınız.
İnciyaka Ankara nerede? Tıklayınız.

İnciyaka Mamak adres detaylarını sizler için derledik. İnciyaka Mamak iletişim ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181