İnciyaka Mamak konum!
Konumu ile dikkat çeken İnciyaka Mamak konum detaylarını sizler için araştırdık.

200 milyon TL’lik yatırım bedeline sahip olan İnciyaka Mamak konum bilgisi belli oldu. İnciyaka Mamak lokasyon detayları şu şekilde;

Ankara Mamak'ta hayata geçirilen İnciyaka Ankara ulaşım olarak Ankagross'a 1 dakika, Metro Gross Market'e 1 dakika, Mamak AŞTİ'ye 2 dakika, Kızılay'a 15 dakika, Esenboğa Havaalına'na 30 dakika mesafede yer alıyor.

İnciyaka Mamak harita görseli;

Toplam 276 konuttan oluşan proje Mamak konut projeleri arasında yer alıyor. İnciyaka Ankara projesinde 3,5+1 daireler 163 metrekare, 4,5+1 daireler ise 180 metrekare olarak tasarlanıyor. 29 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen projede 23 adet ticari ünite yer alıyor

Tüm dairelerinde 10 metrekare büyüklüğünde yemek odasının bulunduğu İnciyaka Ankara Konutları projesinde daireler 3,5+1 ve 4,5+1 seçenekleri ile tasarlanıyor. Ender İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede asma katlı cadde mağazaları bulunuyor. 

İnciyaka Ankara fiyat? Tıklayınız.
İnciyaka Ankara teslim tarihi? Tıklayınız.
İnciyaka Ankara nerede ? Tıklayınız.

İnciyaka Mamak konum detaylarını sizler için derledik. İnciyaka Ankara lokasyon ile ilgili  gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181