İnşaat sektöründe satışlar sonbaharda artacak!
Anka Batı, Anka Cadde, Anka Meydan, Mesa Mozaik, Kule Evo, Megaron Residence, Arte Borgo, Florium Konutları, Ametist Residences gibi nitelikli projelerin şehrin batıya doğru büyüdüğünü gösterdiğini ifade eden Karademir, "Bu büyüme şehrin batısındaki arsa ve arazilerin değerlenmesini sağladı. Ümitköy, Çayyolu, Çankaya, Yaşam kent ve incek'in şehir merkezine yakınlığı, havasının temiz olması, park sorunun olmaması, doğa ve şehir manzarasına aynı anda sahip olması ciddi avantajlar katıyor" dedi.

'İnşaat sektörünün yıldızı sonbaharda parlayacak'
Ankara'da yıldızı en çok parlayan konut projeleri, Ümitköy, Çayyolu, Çankaya, Yaşamkent ve İncek gibi kentin en güzel ve nezih semtlerinde yükselmeye devam ediyor. Emlak piyasasının son dönemde en çok ilgi gören bu bölgeleri, kişi başına düşen yeşil alan miktarı, temiz havası, sosyal donatılı konut projeleri sayesinde dikkat çekiyor. Lacivert Gayrimenkul Kurucu ve İşletmecisi İbrahim Karademir, inşaat sektörünün yıldızının sonbaharda parlayacağını söyledi.

Son yıllarda Ankarada gayrimenkul sektörü açısından önemli projelerin hayat bulduğunu belirten Karademir, "Şehir, büyük ölçekli kentsel dönüşüm projelerinin yam sıra konut, AVM, otel, ofis, plaza projeleri ve kamu yatırımları ile büyük bir yatırım alanı durumuna geldi. Ümitköy, Çayyolu, Çankaya, Yaşamkent ve İncek en fazla gelişim gösteren bölgeler olarak ön plana çıkıyor. Bu bölgelerde inşa edilen projeler şehrin modern yapısına ayak uyduruyor" diye konuştu.

Habertürk Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181