İşte Marina Ankara Kazanç Festivali daire fiyatları!
Sinpaş Yapı, gayrimenkulde bir ilk olan Çadır Kampanyası’ndan sonra, yine çok ses getirecek yeni bir kampanyayı, renkli etkinliklerle Ankaralılara sundu. Ankara’yı marina yaşamıyla tanıştıracak olan Marina Ankara projesinde sınırlı sayıdaki daire için geçerli çok özel Kazanç Festivali, 29 Nisan’da Melis Sökmen konseriyle başladı. Sinpaş Yapı, yoğun ilgi gören Kazanç Festivali ile Ankaralılara hayal ettikleri eve sahip olmaları için kaçırılmayacak bir şans sunuyor. Sadece 100 daire için geçerli olacak kampanyada 100 ay vade ve %0 vade farkı, güzel bir yaşama cazip fırsatlarla sahip olmak isteyen Ankaralıları bekliyor.

Ankara Oran’ın çehresini değiştiren Marina Ankara projesi için çok özel fırsatların sunulduğu Kazanç Festivali, Melis Sökmen’in keyifli konseriyle kapılarını açtı. Ankaralıları marina yaşamı ile tanıştıracak olan Marina Ankara projesinde 100 daire için geçerli 100 ay vade ve %0 vade farkı, festivale yoğun ilgi gösterilmesini sağladı. Kampanya sınırlı sayıda daire için geçerli olunca bu fırsatı kaçırmak istemeyen Ankaralılar, festivale akın etti.

Marina Ankara Kazanç Planı
Sinpaş Yapı güvencesiyle yükselen Marina Ankara 100 daire için özel sunduğu festivale özel banka kredisiyle marina evine sahip olma şansı veriyor.
1+1 daireler 422.700 TL ve festivale özel 0 faizli 2.325 TL taksitli banka kredisiyle 100 ay sonunda, piyasadaki baz faiz oranlarına kıyasla 93.569 TL kazanç sağlarken
2+1 daireler 558.600 TL ve festivale özel 0 faizli 3.072 TL taksitli banka kredisiyle 100 ay sonunda, piyasadaki baz faiz oranlarına kıyasla 123.652 TL,
3+1 daireler ise 656.600 TL ve festivale özel 0 faizli 3.611 TL taksitli banka kredisiyle 100 ay sonunda, piyasadaki baz faiz oranlarına kıyasla 145.345 TL kazanç sağlıyor.

Marina Ankara ve projedeki seçkin sosyal donatıları projeyi farklı kılıyor
Ankara’nın ve Türkiye’nin en iddialı karma yaşam projelerinden Marina Ankara’nın sakinleri, iskelelerden küçük yelkenlilerle açılabilecek, kanolarla kürek çekebilecek, kıyı teraslarında oturup suyun keyfini yaşayacak. Şelaleleri, kumsalları, Tropik Adası, deniz feneri, çocuklar için su kaydırağı ve Kanyon bölgesi de, projenin su alanlarıyla iç içe sunduğu diğer ayrıcalıklı keyif alanları olarak öne çıkıyor. Marina Ankara’nın Eymir Gölü’ne bakan cephesinde Ankaralılara adeta Eymir Gölü’ndeymişçesine yaşama ayrıcalığı sunacak.

Şehir içinde kayak ayrıcalığı
Üstelik Marina Ankara projesinin teslimiyle birlikte yaşayanların yararlanabileceği ayrıcalıklar bitmiyor. Bir konut projesinde ilk kez karşımıza çıkan, yılın 365 günü kayak yapmaya imkân veren, teleferikle inilen tek şehir içi kayak merkezi Snowland... Proje sakinlerinin dışında Ankaralıların da ilgi gösterdiği Snowland, evden kayak alanına teleferikle inme imkânı ve buz pateni yapma imkanı sunuyor.

Skywalk ile gökyüzünde yürüme deneyimi
Marina Ankara’nın yanı başındaki Türkiye’de ilk olan başka bir özellik de Skywalk... Projenin İmrahor vadisine bakan bölümünde yer alan ve eşsiz bir manzara sunan Skywalk, 250 metre yüksekliğindeki cam platformu ile gökyüzünde yürüme deneyimi yaşatıyor. Proje ziyaretinde bulunan ünlülerin selfie çektirmek için ilk uğradığı yer yine Skywalk oluyor.

Extremaland, maceraya doyuracak
Sporun ve maceranın her çeşidine göz kırpanlar, ExtremeLand ile metrelerce yükseklikteki yüksek ip parkurunda macera, spor ve heyecana doyacak. Türkiye’nin ilk ve tek şeffaf tırmanma duvarında rakipleriyle karşılıklı yarışabilecek. Extramland, tüm macera tutkunları için Marina Ankara’nın hemen yanında.

Sahil boyunca bisiklet ve koşu keyfi
Marina Ankara’nın sahilinde imrahor vadisindeki yaklaşık 4 km.’lik parkurunda isteyenler bisikletle keyifli gezintilere çıkabilir isteyenler de koşu ve yürüyüş yaparak form tutmanın keyfini çıkarabilirler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181