İzciler Vadi Bağlıca teslim tarihi!
İzciler Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilecek olan İzciler Vadi Bağlıca teslim tarihi bilgisini sizler için araştırdık.

192 daireden oluşacak olan İzciler Vadi Bağlıca teslim tarihi bilgisi belli oldu. İzciler Vadi Bağlıca ne zaman teslim sorusunun yanıtı Ocak 2023 olarak planlanıyor. 

Bağlıca'yı tepeden gören bir noktada konumlandırılacak olan İzciler Vadi Bağlıca Etimesgut projesi Etimesgut konut projeleri arasında yer alıyor.

Konumu ile dikkat çekmesi beklenen İzciler Bağlıca Vadi Evleri projesinde dairelerin tümü 208 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor. Ankara Etimesgut'ta yükselecek olan İzciler Vadi Bağlıca projesi 15 bin 706 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılacak.

Tek tip dairelerden oluşan projede dairelerin tümü 4+1 seçeneği ile tasarlanıyor.

İzciler Vadi Bağlıca teslim tarihi bilgisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.


İzciler Vadi Bağlıca nerede ? Lokasyon için tıklayınız.
İzciler Vadi Bağlıca fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181