Kardelen Prestij Evleri ulaşım!
EMR İnşaat tarafından inşa edilen Kardelen Prestij Evleri ulaşım bilgisini sizler için araştırdık.

7335 metrekare arsa alanına sahip olan Kardelen Prestij Evleri ulaşım bilgisi belli oldu. Kardelen Prestij Evleri lokasyon ve Kardelen Prestij Evleri konum için tıklayınız.

2 blok ve 63 daire olarak tasarlanan Kardelen Prestij Evleri Batıkent projesinde 59 adet 4+1 ve 4 adet 360 metrekarelik 6+2 dubleks daire yer alıyor. Ayrıca projede 4 oda 1 salon daireler brüt 205, net 180 metrekare olarak planlanıyor.

4+1 ve 6+2 daire tiplerinin yer aldığı Kardelen Prestij Konutları Batıkent projesinde konutların büyüklükleri 180 ila 360 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.  ​Ankara Batıkent'te inşa edilen proje konumu ile dikkat çekiyor. Batıkent konut projeleri arasında yer alan Kardelen Prestij Evleri projesinde kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu,  fitness, sauna, açık basketbol ve mini futbol sahası, çocuk oyun alanları ve açık otopark ve peyzaj alanları bulunuyor.

Kardelen Prestij Evleri ulaşım bilgisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdna takip edebilirsiniz.

Kardelen Prestij Evleri nerede ? Tıklayınız.
Kardelen Prestij Evleri teslim tarihi için tıklayınız.
Kardelen Prestij Evleri fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181