Kocalar Yatırım'dan Pursaklar'a yeni proje; Bulvar Ankara projesi
Kocalar Yatırım imzası ile inşa edilecek olan Bulvar Ankara projesi Ankara'nın Pursaklar ilçesinde konumlandırılacak. 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin düşünüldüğü Bulvar Ankara projesinde daire büyüklükleri henüz netlik kazanmadı. 

Fitness salonları, kapalı yüzme havuzu, türk ve fin hamamı, basketbol sahası, tenis kortu, açık ve kapalı çocuk oyun alanları gibi alanları bulunacak olan Bulvar Ankara projesinde ayrıca 7 bin 700 metrekarelik ticari alan yer alacak.

Toplam 30 ticari ünitenin planlandığı Bulvar Ankara projesinde toplam 250 daire bulunacak. 61 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Bulvar Ankara projesinde 11 bin metrekare büyüklüğünde yeşil alanın tasarlandığı Bulvar Ankara projesi 27 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek. 

Bulvar Ankara projesi nerede? Tıklayınız.

Bulvar Ankara projesi fiyat? Tıklayınız.

Bulvar Ankara projesi teslim tarihi? Tıklayınız.


Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181