Kocalar Yatırım'dan yeni proje; Bulvar Ankara projesi
Karma proje konseptine sahip olan Bulvar Ankara projesi Kocalar Yatırım imzası ile inşa edilecek. 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin planlandığı Bulvar Ankara projesinde daire büyüklükleri henüz netlik kazanmadı.

Pursaklar konut projelerinden biri olan Bulvar Ankara projesinin aktivite alanları arasında; fitness salonları, kapalı yüzme havuzu, türk ve fin hamamı, basketbol sahası, tenis kortu, açık ve kapalı çocuk oyun alanları tasarlanıyor. 27 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselecek olan Bulvar Ankara projesinde ayrıca 7 bin 700 metrekarelik ticari alan bulunacak. 

30 ticari ünitenin düşünüldüğü Bulvar Ankara projesinde toplam 250 dairenin yer alması planlanıyor. 11 bin metrekare büyüklüğünde yeşil alanın planlandığı Bulvar Ankara projesi 61 bin metrekare inşaat alanına sahip.

Bulvar Ankara projesi nerede? Tıklayınız.

Bulvar Ankara projesi fiyat? Tıklayınız.

Bulvar Ankara projesi teslim tarihi? Tıklayınız.


Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181