Konut kampanyaları Ankara!
Konut alacakların araştırdığı konut kampanyaları Ankara listesini sizler için derledik. Birbirinde farklı konseptlerde ve büyüklüklerde dairelerin bulunduğu Ankara Ocak konut satış rakamları sıralamasında 2. sırada yerini aldı. İşte konut kampanyaları Ankara listesi

Gala Batıkent
Gala Batıkent'te Şubat kampanyası başladı. Kampanya kapsamında yüzde 8 indirim fırsatı konut alıcılarına sunuluyor. 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinin planlandığı projede daire büyüklükleri 40 ila 70 metrekare arasında değişim gösteriyor. Gala Batıkent daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

So Çayyolu projesi
So Çayyolu projesinde Garanti Bankası'ndan 120 ay vade kampanyası konut alıcılarına sunuluyor. 2+1 ve 2+1 dubleks dairelerin bulunduğu So Çayyolu projesinde 2+1 daireler 104, 107,3 ve 109 metrekare, 2+1 dubleksler ise 120,5 ila 122,8 metrekare olarak tasarlanıyor. So Çayyolu projesi teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Paradise Residence projesi
Paradise Residence projesi 24 ay sıfır faiz kampanyası konut alıcılarına sunuluyor. Tüm daireleri 1+1 daire seçeneğiyle planlanan Paradise Residence projesinde 35 adet 1+1 daire seçeneği yer alıyor. 5 katlı tek bloktan meydana gelen Paradise Residence projesi 4 bin 800 metrekare arazi alanı üzerinde konumlandırılıyor.​ Paradise Residence projesi teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Duru Beytepe
Duru Beytepe'de yüzde 5 peşinat kampanyası başladı. 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekeleri bulunan Duru Beytepe projesinde dairelerin büyüklükleri 202 metrekare ila 501 metrekare arasında değişiyor. Duru Beytepe teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Konut kampanyaları Ankara ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181