Konut Projeleri Ankara!
Yeni bir ev arayışında olanlar için konut projeleri Ankara listesini araştırdık. Markalı konut projelerinin hızla yükseldiği şehirlerden olan konut projeleri Ankara yatırımcının ilgisini çekiyor. Kasım 2017'de 14 bin 200 konut satışının yapıldığı konut projeleri Ankara 2. sırada yer aldı. İşte konut projeleri Ankara

Vaditepe Başpınar projesi
2 bloktan oluşan Vaditepe Başpınar projesi Başpınar İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Tüm daireleri 4+1 seçeneğiyle tasarlanan Vaditepe Başpınar projesinde daire 170 metrekare büyüklüğe sahip. Vaditepe Başpınar projesi daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Ağaoğlu Panora Ankara projesi
En küçük daireleri 3+1 şeklinde olan Ağaoğlu Panora Ankara projesi markalı konut projeleri inşa eden Ağaoğlu imzası taşıyor. Ankara Dikmen Vadisi'nde konumlanan Ağaoğlu Panora Ankara projesinin 6+1'e kadar farklı daire seçenekleri planlanıyor. Ağaoğlu Panora Ankara projesi nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Anka Meydan projesi
Konut, ofis, loft ve mağazaların bulunacağı Anka Meydan projesi 188 adet konuttan oluşacak. 2 blok olarak inşa edilecek olan Anka Meydan projesinde fitness salonu, basketbol ve squash, sinema odası, toplantı odası, parti evi, karaoke evi ve playstation yer alacak. Anka Meydan projesi teslim tarihi ve fiyat bilgisi için tıklayınız.

Arte Blue 
Toplam 3 blokta 336 daireden oluşan Arte Blue projesinde fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, kapalı otopark, dinlenme alanları gibi sosyal alanlar yer alıyor. Arte İnşaat imzası taşıyan Arte Blue projesi 19 bin 122 metrekare arsa alanında inşa ediliyor. Arte Blue nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Koordinat Çayyolu
Koordinat Çayyolu projesinde 3 blok 16 katlı diğer bloklar ise 8 katlı ve yatay mimaride inşa ediliyor. YP İnşaat tarafından inşa edilen Koordinat Çayyolu projesinde 1+1'den 5+1'e kadar daire tipleri bulunuyor. Koordinat Çayyolu daire fiyatları için tıklayınız.

Konut Projeleri Ankara ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181