Koordinat Çayyolu Ankara konum!
420 konut ve 10 dükkandan oluşan Koordinat Çayyolu Ankara konum bilgisini sizler için araştırdık.

Koordinat Çayyolu Ankara konum detayları şu şekilde; Emlak Konut güvencesi ile YP İnşaat imzası ile yükselen Koordinat Çayyolu lokasyon olarak Ankara Ümitköy'de yer alıyor.

Koordinat Çayyolu adres ; Mutlukent Mahallesi1942. Cadde NO:35 / 1-2 Ümitköy
Koordinat Çayyolu harita için tıklayınız.

Koordinat Çayyolu projesinde kapalı basket sahası, fitness cardio salonu, sauna, yoga-pilates-spinning odaları, cafe ve kapalı yüzme havuzu bulunuyor. Daire seçenekleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlanan Koordinat Çayyolu projesinde ​dairelerin büyüklükleri net 62, 93 brüt 102,86 metrekareden başlarken net 231,58 brüt maksimum 311,62 metrekareye kadar yükseliyor. 

Toplam 110 bin metrekare inşaat alanı üzerinde inşa edilen Emlak Konut Çayyolu projesinde 74 bin metrekare toplam pazarlanabilir alan ve ticari birimler için de 2 bin metrekare pazarlanabilir alan bulunuyor.

Koordinat Çayyolu Ankara konum ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Koordinat Çayyolu ne zaman teslim? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181