Mebuskent'te 'yüzde 5 peşinat ile hemen taşın' kampanyası!
Aynı zamanda Başkentin yeni eğitim üssü olan bir lokasyonda yer alan Mebuskent, fark yaratıcı daha birçok başka özelliğe de sahip bulunuyor. En az 5 bin kişiye hitap eden dev AVM'nin içerisinde kuaförden markete, kuru temizlemeden güzellik salonuna; insanların gündelik ihtiyaçlarının tümünü karşılayabileceği her türlü ürün ve hizmet bulunuyor.

Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, Ankara'nın yeni cazibe merkezi Batıkent Karacakaya bölgesinde gerçekleştirilen, 10 blokta 652 daire ve 332 villadan oluşan proje hakkında bilgi verirken, yüzde 5'lik peşin ödeme ile daire ve villalara sahip olabileceklerini, kalan tutar için kişiye özel ve cazip ödeme planlarını devreye alacaklarını bildirdi. Tamamlanan projede yer alan villalar tamamen bağımsız nitelikte ve geniş bahçelere sahip bulunuyor. Bu özellikleriyle Mebuskent villaları, klasik villa konseptinin ötesinde, modern konak keyfi ve konforu sunuyor. Bu nedenle Mebuskent'te konut alıcıları için önemli bir cazibe unsurunu ise doğayla iç içe ve temiz hava üssü olan bir bölgede, en modern inşaat teknolojileri kullanılarak inşa edilen bu daire fiyatına sahip olma imkanı oluşturuyor.

"ŞEHİR İÇİNDE KOCA ŞEHİR" 
Mebuskent'in 4-5 bin kişinin yaşayacağı, kendi içinde bir uydu kent ve Türkiye'nin en büyük yeşil alana sahip marka projesi olduğunu belirten Ayhan, "Şehir içinde koca bir şehir konseptiyle hayata geçirdiğimiz projenin kurulu olduğu 388 bin metrekarenin yüzde 87'sini yeşil alan ve sosyal yaşam alanları oluşturuyor" dedi. Ayhan, kente oksijenin girdiği bir lokasyonda kurulan Mebuskent'in, doğanın tüm renklerini içinde barındıran, meyve ağaçlan dâhil her türden 23 bin ağacın yer aldığı doğal park niteliğinde olacağı bilgisini verdi.

Akşam Ankara Gazetesi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181