Merkez Ankara fiyat!
Pasifik İnşaat ve Çiftay İnşaat imzası ile yükselen Merkez Ankara fiyat bilgisi henüz netleşemedi.

124 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Merkez Ankara fiyat bilgisi netleştiğinde sayfamızda yer alacaktır. 2020 daireden oluşan projde inşaat çalışmaları halen devam ediyor. 1320 ticari üniteden oluşan projede ​alışveriş merkezi, konutlar, ofisler, 313 odalı bir otel ve okul yer alıyor. 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin tasarlandığı proje Ankara yeni konut projeleri arasında bulunuyor.  

Konumu ile konut alıcılarının dikkatini çeken proje 4 milyar 194 milyon TL'lik hasılat büyüklüğüne sahip. 

Merkez Ankara fiyat bilgisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Merkez Ankara projesi nerede? Tıklayınız.

Merkez Ankara projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osman 6 yıl önce

Merkez Ankara konut projesinin web sitesinde bilgi için bir numara verilmiş. Konut fiyatları hakkında bilgi almak için aradığımda karşı taraftaki kişi fiyatlarla ilgili bilgi veremeyeceğini söylüyor. Gelip görüşme sağlamamız gerektiğini ifade ediyor. Eğer bilgi veremeyecekseniz bu telefon numarası niye var? Bilgi almak isteyen kişinin projenizi yerinde görmeden önce fiyat skalasını öğrenmek istemesi kadar doğal bir şey olamaz. Fiyatlar kendisine uymuyorsa yüz yüze görüşme yapmasına da gerek kalmaz zaten.

Avatar
Mre 6 yıl önce

İnsanları ürkütmemek için telefonda fiyat söylemiyorlardır Osman başkan :) Ankaranın göbeğinde.o lokasyonda 1+0 daireye bile 350-400'den aşağı istemezler.

banner182

banner181