Meva Şehir nerede?
1.800 konut ve 94 ticari alandan oluşan Meva Şehir nerede sorusunun cevabını sizler için araştırdık.

Meva Şehir nerede sorusunun cevabı şu şekilde; Proje Ankara Etimesgut'ta konumlanıyor. Etimesgut Eryaman Mahallesi’nde yer alan proje Doğakent Blokları ve Elvankent Konutlarına komşu konumda bulunuyor.

Ünsal Park Yapı Endüstri imzası ile yükselen projede alışveriş merkezi, Bay ve bayan yüzme havuzları, spor merkezi, oyun parkı, özel bir okul yer alıyor. 107 bin metrekare arsa üzerinde yer alan projede 20 ve 23 katlı 18 blok yükseliyor.

Ankara Etimesgut'da hayata geçirilen projede 2+1, 3+1, 4+1 ve 4+1 dublex daireler bulunuyor. 300 bin metrekare büyüklüğünde yeşil alana sahip olan Meva Şehir daha önce Ankara'da Concept Eryaman ve Smart Town gibi farklı projelere de imza atan Ünsal Park Yapı'nın Ankarada'ki yeni projesi olacak.

Meva Şehir nerede sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamzıdan takip edebilirsiniz.

Meva Şehir Ankara projesi teslim tarihi için tıklayınız

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181