Meydan Eryaman konum!
Yürüyüş ve koşu parkurları, açık fitness sahası, çocuk oyun alanları, süs havuzları, kamelyaların planlandığı Meydan Eryaman konum bilgisini sizler için derledik.

Meydan Eryaman konum bilgisi şu şekilde; Konumu ile dikkat çekmekte olan proje Ankara'nın Eryaman bölgesinde Göksu Mahallesinde inşa ediliyor. ​96 adet 3+1 daire, 454 adet 2+1 daire ve 51 adet farklı büyüklük ve tiplerde cadde mağazalarının yer aldığı Meydan Eryaman projesi 17 bin 700 metrekarelik bir arsa üzerinde konumlandırılıyor.

Konut, ofis ve ticari birimlerden oluşan projede 6 bin 700 metrekarelik peyzaj alanı bulunuyor. Dörtbey İnşaat ve BCM İnşaat’ın ortaklığıyla hayata geçirilen Meydan Eryaman projesinde ayrıca 201 adet açık, 397 adet kapalı olmak üzere toplam 598 adet park yeri bulunuyor.

Meydan Eryaman konum bilgisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Meydan Eryaman fiyat için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181