Mutlucan Gölbaşı projesi ne zaman teslim?
910 konut, 56 adet ofis ve 13 adet dükkandan oluşacak Mutlucan Gölbaşı projesi ne zaman teslim sorusunun yanıtı belli oldu.

40 bin metrekare alan üzerinde yer alacak olan Mutlucan Gölbaşı projesi ne zaman teslim sorusunun cevabı şu şekilde; Oldukça zengin sosyal alanlara sahip olan projenin 4 yılda tamamlanması bekleniyor. Ankara Gölbaşı'nda yer alacak olan projede 12 blok yükselecek. Lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen proje 247 milyon 500 bin TL yatırım bedeli ile inşa edilecek.

Mutlucan İnşaat imzası ile yükselecek projede daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleri ile tasarlanıyor. Gölbaşı yeni konut projeleri arasında bulunan projede güvenlik, yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, çocuk oyun alanları ve bin 33 araçlık kapalı otopark, 291 araçlık açık otopark alanı yer alacak.

Mutlucan Gölbaşı projesi ne zaman teslim sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Mutlucan Gölbaşı projesi nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
  
Mutlucan Gölbaşı projesi fiyat için tıklayınız.
 
Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi. com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181