Neva Prestij Yapı'dan yeni proje; Nevadium Batıkent
Şimdiye kadar 4.000'e yakın konut ve otel, akaryakıt istasyonu gibi projelere imza atan Neva Prestij Yapı, Eryaman'da Neva Prestij Konutları, Neva Panora Residence ve Armonia Residence'nin tamamlanmasından sonra, Batıkent bölgesindeki 1+1 ve 2+1 ihtiyacını karşılamak üzere 720 adet konut ve 8.200 m2 dükkandan oluşan NEVADIUM BATIKENT adlı proje ile 'beyaz eşya' dahil Auapark, havuz, sauna, fitness merkezi ve kapalı otoparkları ile bölgedeki en dolu projeye Özrize A.Ş iş ortaklığı ile start verdi. Batıkent'te, Batı Bulvarına 275 metre uzunluğunda cephesi olan Nevadium'un bulvar dükkanları, daha şimdiden restoran, kafe ve market gibi işletmecilerin ilgi odağı oldu. Örnek dairesi hazır olan projede, yerden ısıtma sistemi, standart beyaz eşya ve TV, mikrodalga fırın gibi ürünlerin yanı sıra cam balkon da ücretsiz sunuluyor.

ÜLKEMİZE GÜVENİYORUZ
Gayrimenkul piyasasının geleceği hakkında konuştuğumuz Neva Prestij Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Oztürk, şunları söyledi: "Ülkemize güveniyoruz. Bu yüzden yatırımlara ara vermeden, işyeri ve konut inşaatına hız kesmeden devam ediyoruz. Bundan sonra yatırım için Ankara şehir merkezine yakm olan Batıkent bölgesine yoğunlaşacağız. Çünkü Batıkent'te artan yeni bir konut ihtiyacı söz konusu. Batıkent insanının modern, yaşama etkin şeküde katılan ve yeniliklere açık insanlar olması, projelerde bölgeyi tercih etmemizde etkin rol oynuyor.

Aquaparklı ve yüzme havuzlu projeler yapma sebebimiz, Ankaralılar ortalama 7 gün yaz tatili yapabüiyor, site içerisine kurduğumuz havuz ve aquaparklarla yaz sezonunda yaklaşık 4 ay insanlara kendi sitesinde tatil keyfi yaşatabiliyoruz , daha önceki projelerimizde 1 havuz ve aquapark kullanırken NEVADIUM projemizde havuzu 2'ye çıkararak yetişkin ve çocuk havuzunu ayırdık. Beyaz eşya ve TV'yi standart hale getirerek, daha sonra müşterilerimizi eşya için borçlanma sorunundan da kurtardık.

Ankara'da konut piyasasında lokasyona bağlı olarak hareketli ve durgun bölgeler var lakin bizim projelerimize devam ettiğimiz Batıkent bölgesinde, konutlar 40 yaşına gelmiş ve yeni konut ihtiyacı çok fazla durumdadır, Batıkent'de şuan boş kalan arsa sayısı az olduğundan, Kentsel Dönüşüm Kanununda zorluklar kaldırıldıktan sonra çok hızlı şeküde eski yapılar yıkılıp, depreme dayanıklı modem konutların yapılmasına hızlıca olanak sağlanacağına inanıyoruz."

Star Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181