Nevadium Batıkent Konutları teslim tarihi!
Ankara Batıkent'te yükselecek Nevadium Batıkent Konutları projesinin teslim tarihi henüz netleşmedi.

Nevadium Batıkent projesi Neva Prestij Yapı ve Özrize A.Ş tarafından hayata geçirilecek. 720 dairenin yanı sıra mağaza ve dükkanlarından oluşan Nevadium Batıkent projesi yeni proje olarak dikkat çekiyor.

Batıkent'e yeni bir yaşam alanı kazandırmayı hedefleyen Nevadium Batıkent Konutları'nda 7.000 metrekare dükkan alanı da alıcılarına sunuluyor. 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerine sahip Nevadium Batıkent projesinin Batı Bulvarı'na 275 metre uzunluğunda cephesi bulunuyor.


Nevadium Batıkent projesinde Auapark, havuz, sauna, fitness merkezi ve kapalı otoparkları gibi sosyal alanlar da yer alıyor. Nevadium Batıkent projesinin bulvar dükkanları, daha şimdiden restoran, kafe ve market gibi işletmecilerin ilgi odağı oldu. Örnek dairesi hazır olanNevadium Batıkent projesinde, yerden ısıtma sistemi, standart beyaz eşya ve TV, mikrodalga fırın gibi ürünlerin yanı sıra cam balkon da ücretsiz sunuluyor.

Nevadium Batıkent Konutları nerede?

Nevadium Batıkent Konutları iletişim!
Adres: Batı Bulvarı, Batıkent, Ankara
Telefon: 0312 278 78 46
Web: nevadium.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181