Next Level Çayyolu'nda Pazartesi günlerine özel indirim uygulaması!
Pasifik İnşaat imzasıyla Çayyolu'nda konumlandırılan Next Level Çayyolu projesinde Pazartesi günlerine özel satış ofisine gelen ilk 3 müşteriye peşin alımlarda yüzde 20 indirim uygulanıyor, ayrıca projede 48 ay vade farksız ödeme planı da bulunuyor.

500 milyon lira yatırım bedeli ile yükselen Next Level Çayyolu projesi 429 konut, 6 mağazadan meydana geliyor. 3+1'den 7.5+1'e kadar 92 farklı daire seçeneği yer alan Next Level Çayyolu projesi normal dairelerin yanı sıra loft, penthouse ve villa seçeneklerinden oluşuyor.

5.000 metrekare çim etkinlik alanına sahip Next Level Çayyolu projesinde yürüyüş yolları, piknik alanları, top sahası, açık hava sineması, dinlenme yerleri, spor alanları, yüzme havuzları, oyun yerleri, sosyal buluşma salonları, kafe ve yemek okulu bulunuyor.

Next Level Çayyolu iletişim!
Adres: Dumlupınar Bulvarı (Eskişehir yolu) No:3 Söğütözü/Çankaya ANKARA
Telefon: 0312 284 47 47
Web: nextlevelcayyolu.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181