Öğrencilere yönelik Open SKY konut projesi!
Türkiye'de, öğrencilerin üniversite öğrenimi için tercih ettiği iller arasında Ankara, ilk sırada yer alıyor. Kültürel ve sosyal imkanlarıyla ön plana çıkan Başkent'te, öğrencilerin karşılaştığı sorunların başında ise barınma geliyor. Yatırımcılar, üniversite öğrencilerinin karşılaştığı bu sorunu ortadan kaldırmak için yeni konut kampanyaları ve ödeme kolaylıkları geliştiriyor. Öğrencilerin, yerleşim için genellikle Bağlıca ve civarındaki semtleri tercih ettiğini belirten Yazıcı İnşaat'ın Teknik İşler Sorumlusu Kadir Yazıcı, öğrencilerin ihtiyaçlarına göre projelendirdikleri Open Sky hakkında şunları söyledi:

"12,13,14 katlı 4 bloktan oluşan ve 43 ilâ 194 metrekare arasında değişen özel daireler, 1+0,1+1,2+1, 3+1 ve 4+1 gibi farklı yaşam alanlarına imkan veriyor. 373 daireyi ev sahibi adaylarına sunan Open Sky; sosyal imkanları, özel güvenlik hizmeti, resepsiyon hizmeti, günlük temizlik ihtiyacı gibi tüm rezidans hizmetlerini ev sahipleri adına yerine getiriyor. Konutların yanı sıra 34 adet dükkan ile hem yatırımcılara hem de hane sakinlerine zamandan ve yoldan tasarruf ederek alışveriş imkanı sağlayan proje, şehrin kargaşasından uzakta, gelişime açık ofis imkanı da sunuyor."

Hürriyet Ek Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181