Oyak'ın yeni Ankara projesi; Oyak Göksupark!
Oyak, Ankara Eryaman'da 15 bloktan oluşan 1876 konutluk 'Oyak Göksupark' projesini hayata geçiriyor. Oyak Yönetim Kurulu Başkanı Emekli Tümgeneral Mehmet Taş, Genel Müdür Süleyman Savaş Erdem ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla görücüye çıkan proje, Ağustos 2020'de teslim edilecek.

153 bin üye faydalanacak
Konut sahibi olmak isteyen üyeler, 191 bin TL'den 725 bin liraya kadar fiyat seçenekleriyle satışa sunulacak daireler için anlaşma sağlanan bankalardan uygun faiz oranlı konut kredisi kullanabilecek. Projeden öncelikli olarak 10 yılını dolduran 153 bin Oyak üyesi yararlanacak.

'Çağdaş kent planlıyoruz'
Oyak Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Taş, "Yaklaşık 320 bin Oyak üyesinden aldığımız destek ve güven sayesinde hedeflerimize kararlılıkla yürüyoruz" dedi. Genel Müdür Savaş Erdem de kuruldukları günden bu yana 15 bine yakın konut teslim ettiklerini belirtirken, "Konut üretme faaliyetlerimize kararlılıkla devam edeceğiz" diye konuştu.

Göksu Parkı'na komşu
Oyak'ın projesi, Eryaman'daki Göksu Parkı'nın yanında 73 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilecek. Projedeki daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. 38 bin metrekarelik peyzaj alanına sahip olacak 'Oyak Göksupark'ta sosyal donatı alanları, süs havuzları, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, yürüyüş yolları, etkinlik alanı, tematik bahçeler ve çocuk oyun alanlarının yanı sıra 7 ticari ünite bulunacak. Proje şehir merkezine 20, havaalanına 30 dakika mesafede yer alıyor.

Seda Tabak / Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Süleyman ÇAKIR 6 yıl önce

Ben malülen emekliyim ama işyeri alma sebebi ile oyaktan cıkmak zorunda kaldım ben asker emeklisi olarak bu projeden yararlana biliyormuyum

Avatar
Makbule özdemir 6 yıl önce

Mrhb projenin kat m2 lerini kat planını görebilirmiyim

Misafir Avatar
Makbule 6 yıl önce @Makbule özdemir

Projenin kat planlarını ve m2 lerini görebilirmiyim

Beğenmedim! (0)

banner182

banner181